خرید اینترنتی چای شکسته ممتاز خارجی
آنچه در این مقاله میخوانید...
خصوصیات چای شکستهخصوصیات چای شکسته
معمولاً در کشورهای مختلف برای متمایز ساختن شکل و کیفیت انواع چای از یکدیگر از علائم انگلیسی برای رقم بندی آنها استفاده می کنند، که همین علائم نشان دهنده ی کیفیت چای نیز می باشد و این رقم بندی در کشورهای سیلان، هند، نپال، بنگلادش، ترکیه، گرجستان، ایران، کشورهای آفریقایی و آمریکای جنوبی دیده می شود ولی در کشور چین و ژاپن رقم بندی وجود ندارد.
جوانه (زر) چای را یا Pekoe می نامند، که واژه چینی آن به معنی پرز و کرک نرم است و در هنگام حمل، شیره برگهای چای به آنها رنگ طلایی و یا نقره ای می دهد به همین سبب برای چای صفت طلایی و یا نقره ای استفاده می شود و واژه نارنجی (یا Orange ) که در درجه بندی چای به کار می رود اشاره به خانواده پادشاهی هلند (خاندان اورانژ-ناسو Orange-Nassau ) دارد.
چای شکسته ممتاز و درجه یک یکی از انواع چای است که در آن برگ های چای درسته و کامل نیستند و همچنین به صورت دم کرده، رنگی قوی تر و تیره تر و زمان دم کشیدن آن کمتر خواهد بود و همچنین با حرف لاتین B، برگرفته از broken یا شکسته به طبقه ای از چای اختصاص یافته است و رقم بندی چای شکسته شامل: چای شکسته درجه یک درشت، چای شکسته معمولی، چای شکسته درجه یک، چای شکسته زرین ممتاز و چای شکسته زرین اشاره کرد.
چای شکسته مرغوب و درجه یک با ظاهر یکدست و هماهنگ، بدون تکه های برگ تخمیر نشده، دم کرده آن بسیار مطبوع و خوش رنگ است و همچنین بهترین گزینه برای نوشیدن یک چای خوشمزه و لذت بخش در یک میان وعده محسوب می شود.