چای سیاه استفاده شده در چای ماسالا باید طعمی قوی داشته باشد تا تحت الشعاع طعم ادویه ها و شیرینی شکر قرار نگیرد.
بیشتر چای های سی تی سی در تولید ماسالا مورد استفاده قرار می گیرند اما حالت های دیگری هم برای استفاد از چای در ماسالا وجود دارد، مثلا در نوع کشمیری ماسالا از چای سبز به جای چای سیاه استفاده می کنند و کلاٌ ادویه ها در آن نامحسوس تر هستند و تیزی ندارند.
ادویه های اصلی ماسالا میخک، فلفل سیاه، برگ چای، دارچین، هل، زنجبیل و … هستند اما ممکن است در برخی جاها از ادویه هایی مانند زعفران یا بادام هم استفاده کنند.
اگر مایل به ارائه چای ماسالا در کافه و یا فروشگاه هایتان هستید، می توانید ماسالا 1750 را به صورت عمده با قیمتی مناسب خریداری کنید.