هندی ها اولین و مهمترین وسیله پذیرایی از مهمانانشان استفاده از چای و دمنوش های گیاهی و فوق العاده تند است.
این چای ها بسیار متفاوت تر از چای سیاه ایرانیست و تنوع بالایی دارد که بسته به ذوق و سلیقه آشپزیشان ترکیباتش تغییر می کند.
یکی از قدیمی ترین و خوشمزه ترین این چای ها، چای ماسالاست. این دمنوش ترکیبی از طعم های متنوع با دستور های تهیه مختلف است.
کارخانه ماندیرو نیز چای های ماسالا را در بسته بندی های ١٠٠ و ٢٥٠ گرمی تولید می کند که این سایت اقدام به پخش و عرضه آنها می نماید.