چای سفید مرغوب و اصل تولید کشور هند می باشد که طعمی ملایم و شیرین دارد. این چای از پرزهای گیاه چای به دست می آید که غنچه های آن هنوز شکفته نشده است.
چای سفید مرغوب حاوی پلی فنول های آنتی اکسیدانی می باشد که به هیچ عنوان تخمیر نگردیده است.
برای استفاده بهتر از چای سفید مرغوب از آب جوشیده ۷۰ درجه برای دم آن استفاده گردد و تفاله آن پس از دم، بهترین ماسک برای شادابی و نشاط پوست صورت محسوب می گردد.
از خواص برجسته چای سفید که در بازارهای ایران عرضه می گردد، میتوان به تقویت قلب، کلیهها، ریه ها و همچنین بهبود گردش جریان خون اشاره کرد.