در میان انواع چای هایی که میل شده و تحقیقات بسیاری صورت گرفته، ملایم ترین طعم و لطیف ترین نوع آنها می توان به چای سفید اشاره کرد.
چای سفیدی که تولید کشور چین می باشد و از چین اول و گلبرگ های تازه به دست می آید، البته زمانیکه گلبرگ های گیاه چای هنوز دارای پرز می باشد.
چای سفید تنها چای می باشد که برای فرآوری شدن و به عمل آوردن آن مورد سایش قرار نمی گیرد، دلیل تفاوت میان چای سبز و سفید نوع فرآوری همان اکسیده کردن آن می باشد و این دلیل محکمی است برای بالا بودن میزان پلی فنول های موجود در چای سفید.
امروزه چای سفید چینی به وفور وارد کشور ایران می گردد به طوری که به راحتی می توانید آن را در بازار و فروشگاههای ایران تهیه نمایید.